28 dic 2008

Jornada 9 Primera victoria fora de casa

El Almarcha-F.S. La Safor, acaba l'any amb la primera victoria com visitant, quedant en segon lloc a la clasificacio, a 3 punts del lider.Partit disputat en el Pavelló Municipal de Benigànim, en un horari no habitual per als jugadors saforencs i on es presentaven a la localitat de la costera amb 7 baixes.Començà el partit i els jugadors de l'Almarcha ixien en la missió de mantindre la porteria a cero durant molts minuts d'aquest partit, ja que els marquen gols amb molta facilitat, però pronte es donaren conter que creaven molt de perill quan tenien la possessió del baló, i una jugada de estrategia s'adelantarien amb un gol de Miguel José. Seguien les oportunitats per als de la safor, mentre que els de Benigànim no s'acostaven a la porteria de Prats, i en una jugada de tantes oportunitats que tingué l'Almarcha, Pau li donava un baló a Potano per a que l'espentara al fons de la xarxa amb un toc sutil que enganyaria al porter i així aconseguint el 0-2 que s'arribaria al descans, sense que els de Benigànim posaren perill sobre la porteria saforenca. En la segona part, cambià la missió dels saforencs, ara tindrien que aguantar darrere esperant rematar al rival amb contres, però no finalitzava en èxit les jugades, erraven en la finalització, balons al pal, fora i el qui perdona la paga, el Benigànim sense crear perill i amb un retruc posava l'1 a 2 al marcador. Fou en eixe instans quan els de la costera anaren a per el empat i les contres dels saforenc foren més clares, i fou ahí quan remataren al rival. A la contra, tal i com havia dit l'entrenador, primer Potano a plaer (1-3) i després Àlex Pastor de la mateixa manera posaren l'1 a 4 en el que el partit finalitzaria. Destacar el partit que tots els jugadors de l'Almarcha, que feren una gran partit en equip i dedicar la victoria a tots els components de l'equip que no pogueren juar i animaren,tant en persona sense deixar d'animar desde la grada de Benigànim com als que no pogueren assistir. Bon Nadal a tot el mon...