9 mar 2009

Entrevista de la semana


Aquesta setmana l’entrevista és per al jugador més veterà de l’equip, un jugador que aporta moltes coses a l’equip, tranquilitat, saber estar en la pista i sobretot experiència són les característiques més destacades d’aquest jugador. Un jugador molt volgut dins del vestuari que a banda de company és el segon pare dels jugadors del Almarcha. Aquest jugador no és altres que Toni Díaz, més conegut com Carasa.

-A banda de ser un jugador del Almarcha, eres com un entrenador que està sobre la pista però, des de l‘inici de la creació del club, quin paper és el que ocupes?
Ajudant a Pere en el que faja falta, i especialment en els porters

-Tu tens molta experiéncia i molts partits a l’esquena, tenies il·lusió al començar aquesta temporada com a federat o heu veies com un any més?
No he volgut mai jugar en federats. Juge per Pere i el meu germa Migue. Per ajudarlos

-Ja fa anys que dius que és el últim any que jugues, realment tens pensat una retirada pròxima?
En el federat si. Ha sigut una experiencia mes.

-Quin lloc dins del club t’agradaria ocupar després de la retirada?
Ajudar a Pere a el que faja falta, com per ejemple, entrenar porters

-Pasant a un pla més actual, que opines del partit del Avitax?
Nosaltres anem a mes, i el Avitax va vindre molt justet

-Després de dos importants victories consecutives contra rivals directes, com afronteu el partit ajornat contra el moixent?
Hi ha que afrontaro a per totes, ens juguem molt

-I després de falles, el últim mes de competició, en cuatre partits importants per al futur del club, com els afronteu?
Amb molta ilusio, i ganes de ser campions, no seria guai?

-Parlem ja de la temporada en general, Com veus la temporada? Esperaves uns resultats tant bons per a ser el primer any ?
No, per que no coneixia a tots els jugadors nostres, ni als equips contraris, pero pense que podem ser campions amb permis del Bañuls

-En la situació actual, penses que seria un fracàs estar a l’any que bé en tercera?
Ara estem molt be, un fracas no, seria inexperiencia i un accident.

-Quins equips creus que l’any que bé van a estar en segona, i quin en primera?
En primera el Almarcha. En segona el Bañuls, La Vall, i el Algemesi

-Dons, penses que encara podem furtar-li la lliga al Bañuls?
Clar que si, i si no hagueren segut per els primers partits, seriem campions indiscutibles. Algu te algun dubte?

-Moltes gracies Toni, i que es cumplisca el teu dessig...

Escribir comentarios en el libro de visitas

Jornada 18. Mes prop de segona


Partit disputat al pavelló municipal de Oliva entre el Almarcha i el Avitax Xàtiva, dos equips que tenien una dinàmica molt diferent. El Almarcha anava al partit amb molta moral després de la victòria en Alginet, mentre que el Xàtiva es presentava com un equip ferit, amb sancions i amb els jugadors contats per a disputar el partit.

El Almarcha va aprofitar les circumstàncies rivals, i va anar a matar a un equip ferit, abans que aquest equip intentara plantar cara. El Avitax es tancà a la seua àrea molt prompte , cosa que aprofità el Almarcha que amb un xut llunyà de Pareco es va posar per davant en el marcador quan Pauet desvià la trajectòria del baló i el porter no poguera arribar a fer res(1-0). El Almarcha no baixà la intensitat i amb una jugada col·lectiva Potano des del segon pal espentara el baló al fons de la xarxa (2-0). Seguien les oportunitats locals, únic equip plantat al camp, i en una falta prop de l’àrea, aparegué la pissarra de Pere, i amb una jugada de estratègia el Blanco posaria el 3-0 a l’electrònic. Poc després Potano de penal posaria el 4-0 al marcador. Aquest mateix jugador protagonitzaria una gran jugada personal, deixant sentat al porter li faria el pase de la mort a Pauet que seria el qui pujaria el gol al marcador (5-0). Quedaven 15 segons per arribar al descans i Alex Pastor amb un xut llunyà posà el 6-0 al marcador, i amb aquest resultat s’arribaria al descans.

En la segon part el Almarcha eixiria amb el mateix ritme de partit però intentant deixar la porteria a cero, mentre que el Avitax amb porter jugador intentava maquejar l’electrònic i aconseguir el gol de l’honor. D’aquesta manera, robant balons en aquesta situació, el Almarcha a la contra aconseguia fer el 7-0 mitjançant Borja i el 8-0 de Rafa amb un gran pase de Miguel José. El Almarcha seguia tenint les mateixes oportunitats clares de gol i Miguel José tirà de lluny a porter i Martin desvià lleugerament per a que el porter no poguera arribar al baló i aconseguint d’aquesta manera el 9-0. Quedava molt poc per a la fi del partit i amb una jugada col·lectiva Potano aconseguia fer el 10-0 i també el hattrick en el seu conter personal. I amb aquest resultat finalitzaria el partit. Un partit que s’esperava més difícil ja que el Avitax en el partit d’anada va demostrar que tenia un equip competitiu i les sancions van provocar que el nivell d’aquest equip baixara notablement.

Escribir comentarios en el libro de visitas