15 feb 2009

Trofeo Inmobiliaria Esfera

Partit de tornada disputat en el pavelló de la Malvarosa entre dos equips que aspiren en diferents grups a lluitar per estar l'any que bé en segona provincial...
Els valencians es veiem en ganes de revenja per el partit de anada (6-0 a favor de la safor), i els saforencs es presentaven amb moltes baixes.

Començà el partit i les ganes de els de la capital es veien, domini d'ells i pronte es posarien per davant al marcador.
A partir de ahí els saforencs cambiaren la intensitat de partit i comensaren a imposar una dura pressió que el Algirós no soportava i regalava els balons al Almarcha.
Pronte arribaria l'empat a peus del blanco amb un gran pase de Miguel José. I poc després el 1-2 obra de Miguel José. I avans de finalitzar la primera part Carlos posaria el 1-3 en que s'arribaria al descans.

En la segona part, l'Algirós avançava la linea de pressió peró aquesta no va suposavar cap problema per al Almarcha que mantenia llargues possessions de baló i feia correr el rellotge amb una bona circulacio de baló.
A mitat de la segona part, i amb una bona jugada de tiralines per part dels jugadores saforenc, Vicente Ángel posava el 1-4 a l'electrònic. Amb aquest gol l'Algirós posaria porter-jugador sobre la pista i d'aquesta manera, a la contra i a porta buida, Potano posaria el 1-5 al marcador amb el que el partit s'acabaria.

Destacar el partit de els jugadors que jugaren ja que van saber plantar cara a les circunstàncies del partit.