28 mar 2009

El grupo sigue sumando...

SEGUIM SUMANT......


Partit disputat en Oliva, entre un Almarcha amb l’objectiu complit i un Benigànim que va eixir a per totes per a poder aconseguir la permanència en la segona provincial, i ho demostraren prompte quan als 10 minuts de partit ja anaven guanyant 0-2, gràcies a dos contres i també a que els jugadors saforencs van eixir adormits i sense la intensitat que tocava.

Després dels 2 gols visitants el Almarcha es torna boig, i amb molt de nervi intentava retallar diferències en el marcador però amb més cor que cap, ja que van perdre molts balons i no aconseguien finalitzar les jugades. Després d’un temps mort local es jugadors es tranquil•litzaren i van començar a jugar més tranquils i com ells saben i amb una gran jugada col•lectiva Pareco tirava un baló al segon pal on estaria Pauet per a finalitzar la jugada i posar el 1 a 2 al marcador. Seguien arribant més oportunitats locals i a falta d’un minut per al descans, jugada de estratègia i amb un poc de sort Pauet tornava a marcar i a posar l’empat abans d’anar al descans(2-2).

A la segona part els jugadors saforencs van eixir més centrats i començaren a gaudir dins la pista i van començar a tenir més possessió de baló, mentre que els visitants seguien igual que a la primera part, tancats darrere i esperant les oportunitats a la contra, i en una jugada aïllada, Pareco furta un baló i el Almarcha ix a la contra, xuta fort al segon pal on es troba Borja per a pujar el 3-2 a l’electrònic. En aquest moment el Benigànim començava avançar la seua línea de pressió i el Almarcha va aprendre dels errors d‘Alfafar i no va perdre tants balons. En una eixida de tantes Pareco es queda aïllat casi sense angle , però pega un gran xut que el porter visitant no podia fer res per a parar-lo. En aquest moment el Benigànim va traure porter-jugador i un descuit que tingueren ho aprofitaren els locals que a la contra mataren el partit amb un gol de Pau a plaer (5-2). I el partit baixà de intensitat per a arribar al final i el marcador no canviaria.

Destacar el partit de Pauet per el hattrick aconseguit, i també la gran segon volta que esta collant Borja, que amb aquest és el sèptim partit consecutiu que no falla amb la cita amb el gol.

Escribir comentarios en el libro de visitas