16 mar 2009

Partit corresponent a la Jornada 12. Casi en Segona

La Safor 6 - 3 Moixent
Partit disputat en Oliva entre l’Almarcha i el Moixent. Un partit ajornat on els dos equips volien aconseguir els tres punts per tal de apropar-se als seus respectius objectius, els saforencs per assegurar-se la permanència en segona i el Moixent per tal d’apropar-se al les quatre primeres places.
Començà el partit en un Almarcha adormit i ho aprofitaren els visitants avançant-se en el marcador(0-1). Després del gol, el Almarcha no es desesperà i intentà despertar mantenint llargues possessions de baló i apropant-se a la porteria rival. D’aquesta manera Pau posaria l’empat a l’electrònic amb una gran jugada personal(1-1). El Almarcha va mantindre aquesta filosofia de joc i posaria el 2-1 al marcador per mitjà de un gol de Pareco. En un altra errada dels saforencs el Moixent tornava a posar l’empat al marcador(2-2). Peró en una gran jugada estratègica, desde la treta de mig del camp, el Almarcha feia una gran jugada que Borja s’encarregaria de finalitzar, arribant al descans amb el 3-2 al marcador.
Després del descans el Almarcha va seguir tenint possesion llargues de baló, mentre que el Moixent intentava crear perill a la contra o amb jugades personals, pero arribaria a mitat de la segon part el 4-2 al marcador, en una jugada que Borja li dona el pase de la mort a Rafa, que amb molta tranquilitat espentà el baló per baix les cames del porter. Un poc després el Almarcha feia una gran jugada col·lectiva que el Blanco s’encarregaria de finalitzar. (5-2). Quedaven 6 minuts per a la fi del partit peró el Moixent posaria el tercer gol visitant que li donava una certa emoció al partit.(5-3). Una emoció que Borja s’encarregaria de eliminar, amb un gol marca de la casa, com sol ser habitual d’ell, amb un tir de prop que fusila al porte deixant el 6-3 al marcador i amb aquest resultat s’arribaria a la fi del partit.

Tres punts que li donen al Almarcha una virtual permanència en la segona provincial, ja que es lleva 10 punts de la quinta posició a falta de 12 punts.