3 mar 2009

Entrevista de la semana


Anem a obrir una nova secció en el blog de l’equip, i la primera entrevista vaig a fer-la a un dels 3 components de l’equip que em van donar la espenta que necesitava per a fundar aquest club .

Al jugador que anem a fer-li la entrevista de la semana no es altre que el nostre cronista Potano, un dels més jovens de l’equip, que si per algo es caracteritza aquest jugador es per aportar alegria i frescura dins del vestuari.

Potano, tu, amb els teus amics, vas ser els que em vau donar el suport que necessitava per a fundar el club de futbol sala LA SAFOR, però sabieu realment el que era jugar federat a futbol sala?

No, nosaltres portavem diversos estius jugant 24 hores junts, i a molts de nosaltres ens agradava la idea, peró ningú s’atrevia a donar el pás de deixar-se el futbol per el futbol sala federat, ja que en esta comarca predomina el futbol, però quan tu ens vas proposar fer-lo, jo no ho vaig dubtar i sabia que al any següent anava a jugar a futbol sala.

Personalment, quins objectius el marcares a principi de temporada?

Doncs, al ser el primer any, jo pensava en aprendre dels errors i poc a poc anant avançant, comensar de menys a més i anar aprenent este deport molt diferent al futbol, encara que la gent no ho aprecia així.

I ara. Quin objectiu es el que tens marcat?

Al principi de temporada l’objectiu era clar, aprende i quedar el maxim alt posible, peró tot va cambiar quan ens van dir que si quedavem 5 l’any seguent estariem en tercera i vam reflexionar tots, desde el president fins a l’ultim jugador que hi havia plantilla pa l’any que be estar en segona, i ens posarem les piles i pasen les jornades i anem aconseguin-ho.

Pasant a un tema més actual, la semana pasada venia el derbi contra el cafemax i era el teu aniversari, quines sensacions tenies?

Sabiem de les dificultats que té un derbi, però també hi teniem ganes de guanyar per el empat de la primera volta i el moment de forma actual dels dos equips, dins del vestuari sols pensavem en els tres punts. I personalment, eixe partit el vaig afrontar en més ganes que mai, ja que un derbi és especial i , a més a més, el teu aniversari, el millor regal que els companys em van fer va ser regalarme els 3 punts i en especial la celebració del meu gol en Pareco.

Com heu afrontat esta semana que ha passat, pensant en el Alginet?

Doncs, molt motivats, ja que sabem que aquestos dos partits que venen son dos finals i si aconseguirem els 6 punts já tindriem un peu en segona. De moment, gran victoria en Alginet, que ens dona molta moral i ara a pensar en el Avitax, que es una altra final i partit difícil en casa, que em de aconseguir els 3 punts siga com siga.

Que el va pareixer el resultat de Alginet?

Sincerament, sorprenent, personalment avera firmat el empat avans de ixir a calfar, però després de vore l’actitud dels meus companys, em pareix un partit que ens dona molta moral i que nosaltres mateixa ens donarem una lliçó de com jugar a futbol sala, i que a partir d’aquest partit em de mantindre el nivell i l’actitud, já que em demostrat que sabem mantindre el cap gelat 50 minuts.


I ara el partit del Avitax?

Doncs, com he dit avans, una altra final, que hem de ixir a guanyar, com tots els partis que ens queden, que ja son pocs.

I ara passant un pla general, quins equips penses que ocuparan eixes cuatre places de privilegi que tots els equips aspiren?

Sincerament m’havera agradat que eixes cuatre places les ocuparen els cuatre equips de la safor, peró el cafemax s’ha despenjat i te difícil optar a elles. Deixant aquest equip apart, el meu desig es que els 3 equips de la safor estiguen ahí dalt, i que un aconseguixca el titol, i si som nosaltres millors peró les coses estan de cara del Banyuls.

Va Potano, mullat una miqueta més….

Pense per joc demostrat, que les 4 places deurien ser per al Banyuls, Algemesi, Almarcha i el quart estarà entre la vall i el avitax, i sincerament, espere que la vall l’any que bé estiga en segona. Peró les coses estan igualades i pot pasar cualsevol cosa. El Alfafar es l’equip que va de tapat, i dins de casa pocs equips han aconseguir guanyar-li.


Apart de si el equip es queda en segona o no, com veus el futur del club?

Doncs, en aquest deport, com deies tu l’altre dia, tot pasa per arribar a final de any i veure’t bé econòmicament. Apart de aixó que no es feina dels jugadors, agraim tot l’esforç que estas fent per el club, per que no tens molta ajuda, i esperem que l’any que be s’amplie la directiva i amb mes gent i amb ganes es poden fer mes coses.

I del tema esportiu, tot esta vist dins la pista, som un equip jové que te futur, ganes i poc a poc va aprent dels errors i millorant el seu joc. També és el primer any i molta gent no s’atrevia a donar eixe pas de jugar a futbol sala federat. Però s’ha creat un grup bo, i dins del vestuari el ambient es correcte per a que tot vaja bé.


Dons Potano, moltes gracies per haver contestat a la entrevista de la semana i recordem a la gent de fer una porra o avore qui encerta a qui va la entrevista de la semana que ve?

QUI SERA?¿?¿?¿’ Pots votar....


Escribir comentarios en el libro de visitas