23 mar 2009

Jornada 19. FESTIVAL DE GOLS I PERMANENCIA ACONSEGUIDA EN UN PARTIT BOIG

Alfafar 5-8 La Safor

Partit disputat en Alfafar, un camp molt difícil on pocs equips havien aconseguit traure punts, però el Almarcha va eixir a jugar amb un ritme de partit descarat, sense por a res, i prompte tancaren als locals al seu camp.

Les ocasions visitants no tardaren en arribar, mentre que els locals sols intentaven evitar la pressió visitan amb balons llargs. Als 5 minuts de partit els saforencs s’avançaren en el marcador, en una jugada col·lectiva que Alex finalitzaria i el baló entraria després d’una sèrie de retrucs (0-1). El Almarcha insistia en la pressió i poc després Miguel José faria una gran jugada enganyant a dos rivals i al porter i li deixà el baló a Pau per a que l’espentara a plaer (0-2). En una eixida a la contra Potano picaria el baló al porter posant-lo de manera magistral a l’esquadra i així pujant un gol més als visitants (0-3). A falta de 4 minuts per arribar al descans el Almarcha es posava en cinc faltes en contra, i baixà la intensitat en defensa que els locals aprofitaren per retallar distàncies al marcador per mitjà d’una gran jugada en equip (1-3). I a falta de deu segons per al descans arribà una jugada clau del partit. Doble penal a favor del Alfafar, Carasa para el baló i en el retruc el jugador local torna a xutar i Carasa la torna a parar. I amb aquesta motivació visitant i desil·lusió local s’arribà al descans.
A la segona part el mateix guió de partit, i a la primera jugada que tingueren els visitants, augmentarien el seu conter per mitjà del Blanco (1-4). El alfafar es quedà amb un home menys, però no ho aprofitaren i passats els dos minuts corresponents, el Almarcha va cometre una falta a la frontal de l’àrea i els locals ho aprofitaren per a retallar distàncies al marcador (2-4). El Alfafar confià en la remuntada i poc després aconseguia el tercer gol local (3-4). El Almarcha reaccionà, per a no pedre els 3 punts que volia aconseguir i amb una gran jugada de equip el Blanco aconseguia el 3-5 en el electrònic. El Almarcha volia més i després de 3 pals, el retruc li cau a Pauet que aconsegueix batre al porter (3-6). El Alfafar amb molt de coratge, seguia confiant en la remuntada i augmentà la seua pressió i els jugadors visitants van pedre molts balons, circumstàncies que aprofitaren els locals per a retallar distàncies (4-6). Ara eren els visitants que per a evitar la pressió local buscaven balons llargs i Borja aprofità la oportunitat que tingué, es plantà davant del porter i li posà el baló per baix de les cames (4-7). El Alfafar no deixava de intentar-ho i retalla distàncies a poc del final (5-7). I per a finalitzar al partit, Miguel José xutaria un doble penal que transformaria per a pujar el 5-8 al marcador.

En resum, un partit que el Alfafar el va accelerar en moments del partit, i de vegades el Almarcha no el va saber parar, i per aixó aquest resultat tant abultat. Tan de gol encaixat que no va afectar als saforencs que amb els 3 punts aconseguirien la permanència en segona de manera matemàtica.