5 abr 2009

Gran equip i gran aficcio.

Ultim partit de la temporada com a locals, el disputat en el pavelló municipal de Oliva, entre Almacha La Safor i Orelac Algemesí, un partit en que hi havia en joc més que tres punts, estava la segona posició en joc, i els saforencs començarien el partit amb avantatja, ja que l’empat els valia.

Els dos equips començaren el partit molt “enxufats”, tenien ganes de gaudir d’un bon partit i deixar-ho tot dins la pista. Molt prompte els visitants s’avançaren en el marcador amb una gran jugada col·lectiva que els locals van poden fer ben poc per aturar aquest atac(0-1). El Almarcha no baixà els braços i va seguir posats en el partit, sense nervis. Començà a tenir ocasions de gol i a baló parat Miguel José va marcar de falta directa, d’un tir imparable per al porter (1-1). Començaren les rotacions als dos equips i les de l’equip local no es notaren dins la pista i això va fer que tingueren més ocasions i en una d’aquelles, Pareco, després d’una jugada col·lectiva, pegà un gran xut i clavà el baló dins la porteria visitant(2-1). A falta de 5 minuts per al descans, Pau i Potano, protagonitzaren una gran jugada entre ells dos que Potano s’encarregà de finalitzar amb un gran xut pegat al pal (3-1). I Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

A la segona part el Almarcha va eixir a especular amb el resultat i el Algemesi va eixir a mossegar, a per totes, no se’n volia anar de buit, i prompte retallarien distancies a l’electrònic (3-2). Poc després, una gran jugada personal d’un jugador visitant, que xutà fort al segon pal on hi havia un altre company per a espentar el baló i així posar l’empat a 3 al marcador. En aquest moment, els dos equips es bolcaren a per els 3 punts, i van fer gaudir a tot el públic present d’uns emocionats minuts finals, però van ser els locals els que aconseguiren el gol, per mèrits propis, ja que tingueren mes ocasions de gol i més clares, i després de una gran jugada entre Potano i Miguel José, que deixà a Miguel José sols contra el porter i aquest no errà per a posar el 4-3 a l’electrònic en el que el partit finalitzaria.

Amb aquest resultat els joves del Almarcha aconsegueixen el sub-campeonat, amb una diferència de 9 punts sobre el tercer, a falta d’un partit, GRAN TEMPORADA de tots els components de l’equip, tant els que juen com es que treballen per a que dissabte darrere dissabte els saforencs puguen jugar. Felicitar a l'aficcio que cada partit son mes. I també felicitar al Banyuls, pròxim rival del Almarcha, per el títol de lliga aconseguit.