19 abr 2009

Ens sorpren la Pascua

Partit disputat en el pavelló del Raval entre els dos millors equips de la categoria, i que finalment quedà demostrat quedant campió i subcampió, com son els equips del Bañuls i el Almarcha.

Començà el partit i el Almarcha no volia ser el sparring en la festa del Bañuls, i heu demostra sent el dominador de la primera part, posà un ritme alt i arribaren les oportunitats per a l’equip visitant, i en una bona triangulació entre Miguel José, Potano i el Blanco, en el que aquest últim finalitzà posant el 0-1 al marcador. I tot seguit un gran pase de Miguel José deixà a Pau sols contra el porter i espentà el baló al primer toc posant el 0-2 a l’electrònic. En aquest marcador el Bañuls es llançà al atac i a la contra el Almarcha pogué aprofitar-ho i anar-se’n en més ventaja al descans però el marcador no es meneja.

En la segona part el Almarcha acusà l’esforç de la primera part, les baixes (6),i especialment el parò de pascua; i no poguè mantindre el ritme alt que acostumava a mantindre durant tot el partit, i el partit entrà en una dinàmica favorable al Bañuls, però fou en una errada en defensa del Almarcha que aprofitaren els locals per a retallar distàncies (1-2).
El partit es tornà boig, era de anada i tornada, emociant per als espectadors, i en una contra del Bañuls, després d’una gran parada de prats, el baló se li quedà a Toni que a porta buida empatava el partit a 2. I després, en una altra errada defensiva es posava per davant en el marcador (3-2). En eixe moment, el Almarcha va eixir en porter-jugador, i tingué oportunitats per a empatar el partit, però el marcador no es va menejar.

A la fi, un partit molt emociant per a tots els assistens, i que posà fi a la temporada, en el que els de Almarcha-F.S.La Safor eren nous i que han demostrat ser molt competitius, ja que en el seu primer any han quedat en segon lloc. Enhorabona als jovens del F.S. La Safor per la gran temporada que han fet. I tambe als aficcionats, que ompliren el pavello del Raval. Enhorabona, i a descansar, que segur que ja penseu en la proxima temporada en segona, que de segur sera molt molt competitiva.