22 feb 2009

Jornada 16. Massa nervis

Partit disputat en el Pavelló Municipal d'Oliva,entre el Almarcha i el Cafemax en el que el Cafemax no tenia res que pedre i si molt que guanyar.

Començà el partit i el Almarcha no li posava ritme al partit, i el Cafemax ho va aprofitar, ja que defenia comode i creava perill robant balons i ixint a la contra amb perill, i d'aquesta manera es colocava per davant en el marcador (0-1). Aquest gol va fer que el Almarcha es depertara i començà a tenir les primeres oportunitats de gol que podien parar entre el porter del Cafemax i els pals.
Peró en una gran jugada personal, Miguel José posava l'empat al marcador i calmava els nervis ocasionats per el gol inicial dels visitants. El Almarcha no baixà el ritme i seguí tenint ocasions i d'aquesta manera Potano aprofità un rebot del porter per a posar el 2 a 1 al marcador. I després Miller, amb un toc sutil, posaria el 3 a 1 en el que s'arribaria al descans.

Començà la segona part igual que es va acabar la primera, amb ocasion locals i en 2 ocasions seguides, Borja aprofitaria dos grans jugades col·lectives que ell espentaria al fons de la xarxa demostrant així el gran olfacte golejador que posseix.(5-1). Seguirien les ocasions locals i el 6-1 arribaria amb un gran gol de Alex amb un llançament de fora de l'àrea. El cafemax tenia ocasions contades però aprofità eixes poques ocasions per maquejar l'electrònic amb un segon gol visitant(6-2). Després vte àngel a porta buida posaria el 7-2 i el cafemax torna a marcar i deixà el marcador en 7-3.
Finalizant-se el partit Potano robà un baló que el deixà en un mà a mà contra el porter i demostra la seua generositat deixant-li el baló a Miguel José per a que deixara en el marcador en el que finalitzaria el partit, (8-3)
Ja amb el temps acabat, Alex tiraria un doble penal, pero una vegada mes, el balo no entraria (seguim sense poder marcar de doble penal)
Al final, en un partit de massa nervis i despistes, Almarcha es va imposar a un equip peleo i valent, pero que ha baixat el nivell respecte a la primera volta.
Anim al Cafemax, sort

Escribir comentarios en el libro de visitas