1 mar 2009

Jornada 17. Un gran bloc, i 4 punts

VICTORIA QUE SUMA 4 PUNTS!!!!

El Almarcha visitava la localitat de Alginet amb l’objectiu de arrapar algun puntet a domicili on els punts es venen molts cars, i en Alginet no era menys ja que aquest equip tenia moltes ganes als saforenc per el partit disputat a Oliva en la primera volta.

Començà el partit i els saforencs tenien el domini de la possesió del baló sense crear perill pèro aconseguint mantindre la porteria a cero ja que no donava possibilitat al rival d’acostar-se a la porteria defensada per Prats. Al quart de partit i en una jugada puntual del equip local i provocada per un despist dels saforencs, el Alginet aconseguia posar-se per davant en el marcador(1-0). Com sol ser habitual en el Almarcha, el gol en contra els fa despertar i es així quan es veuen les ganes de guanyar. A falta de 5 minuts per al descans el Almarcha ho dona tot en atac per aconseguir el empat i arribaria d’aquesta manera els minuts d’or que li donarien mig partit al Almarcha. A falta de 2 minuts jugada magnífica de Miguel José que aconsegueix posar el baló a la esquadra de la porteria local, fent inútil la estirada del porter. Els locals amb aquest gol es descolocaríen del partit i més ho farien quan a falta de 50 segons per al descans, Borja posaria el 1-2 al marcador amb una gran jugada col•lectiva que ell s’encarregaria de finalitzar a porta buida despres de deixar al porter sentat.

A la segona part, el cap dels visitants estava gelat, calculador, sabent la feina que es debia fer per ixir amb victoria de Alginet. L’equip contrari estava dels nervis veient la superioritat visitant, l’únic que hi debia fer el Almarcha era: mantindre el cap gelat i matar-los a la contra.
El Almarcha es tancà magnificament darrere, i al minut 12 de la segona part, com ho tenien aparaulat en el vestuari, magnífica contra que Potano finalitza, peró el baló colpeja al pal i el rebuig li cau a Pauet que l’únic que ha de fer es espantar el baló dins la xarxa.
Pocs minuts després en una altra contra el que finalitza la jugada es vte àngel i el rebuig li cau a Potano que espentaria de cap el baló per a posar el 1 a 4 al electrònic.

A partir d’aquest moment, els jugadors del Alginet , com portaven fent durant tot el partit, es van dedicar a intentar traure del partit als jugadors del Almarcha, demostrant així la impotencia de la clara superioritat saforenca. Tot valia, es dedicaren a fer de tot menys tocar el baló, peró els jugadors del Almarcha van demostrar que quan volen saben jugar i callar.

Destacar la gran actuacio de tots els jugadors, absolutament tots; formant un gran bloc. MAGNIFIC!!!!